אירועים עסקיים האוכל


השאירו את פרטיכם ואנו ניצור איתכם קשר בהקדם
שם מלא:
דוא"ל:
טלפון:

אירועים עסקיים האוכל / רן ביטון

המתכננים אירוע עסקי כלשהו לא יוכלו כמובן להתעלם מהחלק החשוב שבאירוע והוא האוכל. כמובן שאיננו רוצים לאכזב את המשתתפים, שהאמינו לנו, יזכרו את המנות לפרטיהן עד לאירוע הבא לפחות...

ועיון קצר בתקציב לאירוע יגלה לנו במהרה שהחלק העיקרי בו הוא האוכל. מה עדיף ? ריכזנו עבורכם מספר טיפים שיסייעו לכם לבחור מבין ההיצע הרחב – מאכלים בשריים או חלבים, צורת הגשה, מזון בריא או שמן, משקאות ועוד...

קבלת פנים - תפריט לארוחת בוקר / מנה ראשונה: אירוע ערב
-  באירועי ערב מקובל להשתמש בישיבה האלטרנטיבית על ספות שונות, כסאות וכיו"ב. ובאווירה שכזו, בלתי מחייבת ופורמלית, דאגו למלאי מספק של משקאות קלים או חריפים לבחירתכם וכיבוד מגוון וקל. ניתן למצוא היום מקומות רבים שמגישים מנות קטנות בצלוחיות מעוצבות במגוון אדיר, דבר אשר יכול להוות פתרון מצוין.

ארוחת בוקר – במקרה זה כדאי לבחור בתפריט קל במיוחד אם האירוע מתחיל בסביבות 08:30-09:00 מכיוון שרוב הסיכויים שרבים מהמשתתפים כבר הספיקו לאכול או לשתות עוד בביתם, לפני שיצאו לדרך.
פינת קפה ומאפה מספיקה בהחלט.
במקרה ושעת ההתחלה מוקדמת מאד, או שהמשתתפים מגיעים למרחוק כדאי לשלב ארוחת בוקר ישראלית, פשוטה, משביעה ומקובלת.  
 

ארוחת צהריים / ערב

מזנון מול הגשה -
אם רוב המשתתפים מגיעים מרחוק נעדיף את אופן ההגשה, ולו בכדי לחסוך את הזמן של העמידה בתור וזאת למרות שהמגוון והויזואלית של המזנונים הם עשירים יותר.
אפשרות נוספת היא לבקש "סגנון משולב" ובמקרה זה רק המנה העיקרית מוגשת לשולחנות.
אם בחרתם בהגשה וידוע לכם כי בקרב המשתתפים יש מי שעלולה להיווצר בעיה להגיע למזנון, תוכלו לבקש להצמיד מלצר לשולחנו.
הטרנד החדש הוא  ההגשה האמריקאית ובו המנה מגיעה מסודרת ומוכנה עם כל התוספות הישר מהמטבח למעוניינים בהגשה שונה ויעילה.
נקודות חשובות למחשבה:

• בכל קהל תמצאו לפחות מספר אנשים שהם שומרי דיאטות שונות – כולסטרול, סוכר ודל-שומן. דאגו להזמין מספר מנות גם עבורם.

• אם עד עשרה אחוזים מן המשתתפים חרדים, הזמינו אוכל כשר ותדאגו למספר מנות גלאט כאשר עבורם.  אם רובם של המשתתפים חרדים, כדאי להזמין עבור כולם אוכל גלאט כשר.

• דרך מעניינת לפתוח אירוע עסקי בחורף היא באמצעות ערמונים, מרק עשיר או
פונץ" חם.

* באירוע קיץ דאגו לשתיה צוננת, גלידות ופירות לקינוח או אבטיח.

• הטרנד העכשווי - הגשת סורבה בין מנה למנה המרענן את החיך למנה הבאה.

• כיום הנטייה היא  לאוכל בריא יותר ומשמין פחות, מובן שלא נגיש לאורחים רק חסה וכרובית, אבל בהחלט ניתן לבחור בירקות בחומץ בלסמי ושמן זית, ירקות מאודים במקום מטוגנים, דגים ועוף דלי שומן וכדומה.  

• לקפה ולתה תפקיד חשוב בכל אירוע. השקיעו בפינת "קפה" עשירה, פתוחה כל הערב כוללת סוגים שונים של קפה ותה סוכר לבן, חום, דבש, ותחליפי סוכר למיניהם.

נשמח לעמוד לרשתוכם בארגון אירועים עסקיים.

בתיאבון!  

אודות הכותב: רן ביטון מנכ"ל משותף בחברת
עסקי קל המארגנת אירועים עסקיים למעלה מ 18 שנה!



חתונה | ארגון חתונה | בר מצווה | בריתה | גן אירועים | מפיק חתונה | מתחתנים | חתן כלה | מדריך חתונה | מתחתנים 2015 | שירים לחתונה | חתונה בטבע | מבצעי קיץ וחורף | מידע לספקים | המלצות לחתונה | חתונה קטנה | רגע לפני |  גני אירועים | חתונה רפורמית | www.eru.co.il | 

כל הזכויות שמורות לקבוצת לי קל אירועים ©